Mijn favorieten

Bijzondere tijden

Bijzondere tijden ....


We zijn de afgelopen weken in een wel heel bijzondere situatie terechtgekomen. Een situatie die niemand heeft kunnen voorzien. Wij hopen dat de maatregelen van de overheid snel effect zullen hebben zodat het coronavirus zich niet verder verspreidt.
 
Ondertussen lijkt het alsof de woningmarkt met piepende remmen tot stilstand is gekomen. Dit valt gelukkig wel mee! De aanvragen voor bezichtigingen gaan door, hoewel het er minder zijn dan anders. De grote vraag is: wat moet je doen? Wachten met verkopen? Wachten met kopen? Of juist in actie komen? Stijgt de rente? Dalen de prijzen? Niemand weet het. Van het ene op het andere moment bevinden we ons in een onbekende, bizarre situatie.
 
Wij volgen de huidige berichten op voet, maar zijn ook eens in de historie gedoken. Hieruit blijkt dat er tijdens een epidemie minder woningen verkocht worden, maar dat de prijzen niet significant dalen. Ook zijn er nog genoeg kopers in de markt die willen of moeten kopen. Dat biedt hoop en kansen. Dus dit kan een moment zijn om de verkoop van je huis te gaan overwegen of voorbereiden.
Bel ons gerust voor een advies op maat, een vrijblijvend (video)gesprek of gewoon om even bij te praten. Wij denken graag mee, juist nu.

Irene de Kool, Diana van Olderen en Patricia van Berkum
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring