Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
voorgevel nieuw

Brinkstraat 30 -32

3741 AN Baarn
Vraagprijs € 495.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Nieuw in de verkoop
Nabij de Brink gelegen, winkel-/woonhuis met winkeloppervlak van ca. 168m2 en woonhuis met woonoppervlak ca. 163 m2. Perceeloppervlak 274 m2. Het woonhuis is via een ingang aan de zijkant bereikbaar.

Het winkel-/woonhuis is gelegen op een goede B1 locatie, vlakbij de HEMA, Pearle Opticiens en andere kwalitatieve detaillisten. Tevens is de winkel vlakbij de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² In units vanaf 118 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Nieuw in de verkoop
Nabij de Brink gelegen, winkel-/woonhuis met winkeloppervlak van ca. 168m2 en woonhuis met woonoppervlak ca. 163 m2. Perceeloppervlak 274 m2. Het woonhuis is via een ingang aan de zijkant bereikbaar.

Het winkel-/woonhuis is gelegen op een goede B1 locatie, vlakbij de HEMA, Pearle Opticiens en andere kwalitatieve detaillisten. Tevens is de winkel vlakbij de gezellige Brink gesitueerd.

In de Brinkstraat bevinden zich veel winkels/kantoren/praktijkruimten met bovenwoningen in het centrum van Baarn.
Bestemming: bestemmingsplan Centrum, Centrum 1. a. Wonen uitsluitend op de tweede en hogere bouwlagen alsmede kapverdiepingen. b. Detailhandel, uitsluitend op de begane grond. c. Dienstverlening, uitsluitend op de begane grond.

Indeling
Winkelruimte: de winkelruimte beschikt over een winkel-/ verkoopvloeroppervlak van ca. 118 m² VVO, een kantoor, pantry, toilet, technische ruimte, berging en een magazijn van ca. 50 m². Frontbreedte: ca. 10m.
Woonhuis: het woonhuis is via een zijingang apart bereikbaar. Indeling: hal, trap naar 1e verdieping: overloop, 4 kamers, keuken en badkamer. Trap naar 2e verdieping: grote zolderruimte, 2 kamers en diverse bergruimtes.

Kadastrale aanduiding: gemeente Baarn, sectie M, nummer 596, groot: 2 are en 74 centiare

Energielabel : label C voor de winkel, label G voor het woonhuis.

Baarn
Baarn met de kernen Lage Vuursche en Eembrugge, heeft een boven lokale winkelfunctie. Momenteel telt Baarn ca. 25.000 inwoners. Het levendige winkelhart is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De winkelvoorziening in het centrum alsmede de recreatieve waarde van Lage Vuursche en Kasteel Groeneveld trekken jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. De winkelpromenade van Baarn heeft een aanzienlijke aantrekkingskracht door zijn energieke winkelaanbod en het gratis parkeren. Baarn heeft een aantrekkelijk winkelcentrum met in het midden de Brink, het centrale dorpsplein dat de winkelstraten Laanstraat en Brinkstraat verbindt. Door de vele speciaalzaken en de diverse landelijke filiaalbedrijven is er een breed en uniek winkelaanbod. Het centrum is zowel per auto als per fiets goed bereikbaar. De weekmarkt is elke dinsdag op de Brink en elke vrijdagavond is er koopavond.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1898 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Verkoopoppervlakte 118 m² Perceeloppervlakte 274 m² Frontbreedte 1000 cm Energie Energieklasse C Energieindex 1.29 Energie einddatum 03-11-2027 Diversen In units vanaf 118 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
168 m²
In units vanaf
118 m²
Verkoop vloeroppervlakte
118 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Route van naar Brinkstraat 30 -32, 3741 AN Baarn
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.