Vorige | Volgende

Mollerusstraat 1 BAARN

Huurprijs € 2.000 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Een hele etage met twee mooie kamers te huur in een prachtige villa! De kamers zijn resp. ca. 75m2 en 25m2 groot, kunnen samen of apart gehuurd worden en zijn zo te betrekken. De grootste ruimte is L-vormig, en heeft een eigen pantry met een hoge "keukentafel".
De etage biedt veel mogelijkheden voor een MKB of een zzp-netwerkorganisatie.
De etage is gelegen op de 2e verdieping van Villa Mollerus. Meubilair, internetverbinding, eigen koffie&theefaciliteiten en de mogelijkheid tot daghuur van extra ruimte in de serre beneden, maakt het huren van deze kantoorruimte wel heel erg aantrekkelijk.

Algemeen:
Villa Mollerus is een gezichtsbepalend pand midden in het centrum van Baarn. Het pand is gebouwd in 1880 in een voorname classicistische stijl. Het pand heeft een aangename, rustieke en chique, representatieve uitstraling. De vloeroppervlakte bedraagt ongeveer 350m2, verdeeld over drie bouwlagen. Rond de villa ligt een mooie tuin aan de zuid/zuidwest zijde. Er zijn parkeermogelijkheden op eigen terrein en in de directe omgeving.

In 2009 hebben Mieke Reidinga en Jan Leo van Deemter de villa gekocht en geheel omgebouwd tot een modern bedrijfsverzamelgebouw. Zij verhuren gemeubileerde units van 8 tot 75m2 aan zelfstandige professionals en bedrijven. Flexibiliteit, comfort, netwerkmogelijkheden en ligging zijn de basis van hun concept. Naast huurcontracten van een, twee of drie jaar bieden ze ook een flex abonnement waarmee je af en toe een ruimte kunt huren per dagdeel of dag.

De villa ligt midden in het centrum op een prominente plek in de Laanstraat. De villa heeft sinds 2009 een kantoorbestemming. De omgeving kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid en het gemak van alle wenselijke voorzieningen binnen handbereik.

Bereikbaarheid:
De kantoorvilla is markant gelegen op de hoek van de Mollerusstraat en de Laanstraat. Het ligt op loopafstand van het NS-station Baarn en de winkels. De snelwegen A1 en A27 zijn op korte afstand gelegen. De bereikbaarheid zowel met het eigen als het openbaar vervoer is uitstekend.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein zijn er diverse parkeerplekken aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om in de directe omgeving gratis te parkeren.

Huurtermijn
Genoemd bedrag geldt bij een huurtermijn van 3 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 3 jaar. Een andere huurtermijn tegen een aangepast maandbedrag is bespreekbaar. Vraag naar de voorwaarden en tarieven.

Vaste servicekosten:
€ 45,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting, als vast niet verrekenbaar bedrag, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten, jaarlijks geïndexeerd conform CPI-indexcijfers.

Opleveringsniveau:
de units zijn gebruiksklaar, dus inclusief:
• huidige vloerbedekking
• meubilair: werktafels, hoge tafel, stoelen, een zitje, kasten e.d.
• eigen pantry met water, koelkast en koffie- en theeapparatuur
• gemeenschappelijke complete keuken op de begane grond
• eigen toilet op de verdieping
• gemeenschappelijke toiletgroepen op begane grond en eerste verdiepingen
• draadloos internet en mogelijkheid tot eigen vaste aansluiting.

Oplevering kan per heden.

In de servicekosten zijn tevens inbegrepen energie en water, schoonmaak, lokale belastingen, gebruik van koffie en thee en verzekeringen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Service kosten
€ 45 p/m

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
100 m²
In units vanaf
25 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Mollerusstraat 1 BAARN

naar Mollerusstraat 1 BAARN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object