Vorige | Volgende

Brinkstraat 30 - 32 BAARN

Vraagprijs € 575.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Nieuw in de verkoop
Nabij de Brink gelegen, winkel-/woonhuis met winkeloppervlak van ca. 168m2 en woonhuis met woonoppervlak ca. 163 m2. Perceeloppervlak 274 m2. Het woonhuis is via een ingang aan de zijkant bereikbaar.

Het winkel-/woonhuis is gelegen op een goede B1 locatie, vlakbij de HEMA, Pearle Opticiens en andere kwalitatieve detaillisten. Tevens is de winkel vlakbij de gezellige Brink gesitueerd.

In de Brinkstraat bevinden zich veel winkels/kantoren/praktijkruimten met bovenwoningen in het centrum van Baarn.
Bestemming: bestemmingsplan Centrum, Centrum 1. a. Wonen uitsluitend op de tweede en hogere bouwlagen alsmede kapverdiepingen. b. Detailhandel, uitsluitend op de begane grond. c. Dienstverlening, uitsluitend op de begane grond.

Indeling
Winkelruimte: de winkelruimte beschikt over een winkel-/ verkoopvloeroppervlak van ca. 118 m² VVO, een kantoor, pantry, toilet, technische ruimte, berging en een magazijn van ca. 50 m². Frontbreedte: ca. 10m.
Woonhuis: het woonhuis is via een zijingang apart bereikbaar. Indeling: hal, trap naar 1e verdieping: overloop, 4 kamers, keuken en badkamer. Trap naar 2e verdieping: grote zolderruimte, 2 kamers en diverse bergruimtes.

Kadastrale aanduiding: gemeente Baarn, sectie M, nummer 596, groot: 2 are en 74 centiare

Energielabel : label C voor de winkel, label G voor het woonhuis.

Baarn
Baarn met de kernen Lage Vuursche en Eembrugge, heeft een boven lokale winkelfunctie. Momenteel telt Baarn ca. 25.000 inwoners. Het levendige winkelhart is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De winkelvoorziening in het centrum alsmede de recreatieve waarde van Lage Vuursche en Kasteel Groeneveld trekken jaarlijks meer dan één miljoen bezoekers. De winkelpromenade van Baarn heeft een aanzienlijke aantrekkingskracht door zijn energieke winkelaanbod en het gratis parkeren. Baarn heeft een aantrekkelijk winkelcentrum met in het midden de Brink, het centrale dorpsplein dat de winkelstraten Laanstraat en Brinkstraat verbindt. Door de vele speciaalzaken en de diverse landelijke filiaalbedrijven is er een breed en uniek winkelaanbod. Het centrum is zowel per auto als per fiets goed bereikbaar. De weekmarkt is elke dinsdag op de Brink en elke vrijdagavond is er koopavond.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
168 m²
In units vanaf
118 m²
Energielabel
Klasse C

Kadastrale gegevens

Gemeente
Baarn
Sectie
M
Perceel
596
Oppervlakte
274 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Brinkstraat 30 - 32 BAARN

naar Brinkstraat 30 - 32 BAARN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object